fbpx
Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδων - TWO DOTS

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδων

Η σχεδίαση και υλοποίηση ιστοσελίδων είναι μια τέχνη και μια επιστήμη που απαιτεί γνώση και εμπειρία. 

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιστοσελίδων για κάθε επιχείρηση, βασιζόμενοι στην αισθητική και στους στόχους σας, για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη ιστοσελίδα.

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση στις ιστοσελίδες που έχουμε αναλάβει, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία τους.

Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα από έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων, που αγαπάμε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία. Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει μια επιτυχημένη επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και υλοποίησης ιστοσελίδων σε πελάτες από διάφορες βιομηχανίες και κλάδους.

Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας που θα προβάλλουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιστοσελίδες που έχουν ένα καθαρό και ελκυστικό σχεδιασμό, είναι λειτουργικές και εύκολες στη χρήση, καθώς και βελτιστοποιημένες για τις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης.

Ας ζωντανέψουμε τις ιστοσελίδες σας

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, η ιστοσελίδα σας είναι το πιο σημαντικό μέσο προβολής και διαφήμισης της εταιρείας σας. Επιλέγοντας εμάς, επιλέγετε να εμπιστευτείτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας σε επαγγελματίες με εμπειρία και επίγνωση της σημασίας της.

Εμπορικές επιχειρήσεις

Επιχειρήσεις εστίασης

Γιατροί & Ιατρεία

Δικηγόροι & Σύμβουλοι

Επιχειρήσεις Υπηρεσιών

Εκπαιδευτικοί

Ελεύθεροι Επαγγελματίες

Καλλιτέχνες & Δημιουργοί

Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα ηλεκρονικό κατάστημα.

Για εστιατόρεια, Bar και καφέ που χρειάζονται ένα ψηφιακό μενού και την δυνατότητα παραγγελίας από το κινητό.

Για γιατρούς που θέλουν να προβάλονται στο internet. Με προβολή πληροφοριών, φόρμα επικοινωνίας και χάρτη.

Εταιρική ταυτότητα με πληροφορίες για τομείς δραστηριότητας, νέα και άρθρα, φόρμα επικοινωνίας και χάρτη.

Επιχειρησιακή ταυτότητα με πληροφορίες των υπηρεσιών, τιμοκατάλογο, γκάλερι, social media και χάρτη.

Για εκπαιδευτικούς που θέλουν μια παρουσία στο internet. Προβολή υπηρεσιών, άρθρα και φόρμα επικοινωνίας.

Για ελεύθερους επαγγελματίες και Freelancers που θέλουν να προβάλονται στο internet. Με φόρμα επικοινωνίας και χάρτη.

Προβολή έργων, μοναδικό εικαστικό, χρήσιμες πληροφορίες, γκάλερι πολυμέσων και χάρτη.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Επιλέγοντας εμάς για τη σχεδίαση και υλοποίηση της ιστοσελίδας σας, επιλέγετε την ποιότητα και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Με την εξειδίκευσή μας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση του αισθητικού και λειτουργικού σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση του έργου, από τη σχεδίαση μέχρι την παράδοση, και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για τη συντήρηση και τη βελτίωση της ιστοσελίδας σας στο μέλλον. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας, προσφέροντας μια πραγματικά εξατομικευμένη προσέγγιση.

Στην εταιρεία μας, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που ακολουθείται με προσοχή και επιμέλεια.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε μια επαγγελματική και σύγχρονη ιστοσελίδα που θα αντικατοπτρίζει τις ανάγκες και τις αξίες της επιχείρησής σας. 

Ποιοί είναι οι στόχοι μας;

Στην εταιρεία μας, οι στόχοι σας είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Από την πρώτη συνάντηση μαζί σας, επιδιώκουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να αναπτύξουμε μια στρατηγική σχεδιασμού και υλοποίησης ιστοσελίδων που θα πραγματοποιεί τους στόχους σας.

Επιπλέον, έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε ιστοσελίδες,  εύχρηστες και αποτελεσματικές, με μοναδικό και προσαρμοσμένο σχεδιασμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ιστοσελίδων μας επιτρέπει να δημιουργούμε λειτουργικές ιστοσελίδες που θα ενισχύσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο και θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας.

Αναγνωρισιμότητα

περισσότερη
Αναγνωρισιμότητα

Επισκεψιμότητα

περισσότερη
Επισκεψιμότητα

Αποτελέσματα

γρηγορότερα
Αποτελέσματα

Αξιολογήσεις

περισσότερες
Αξιολογήσεις

Τι είπαν για εμάς

Στην εταιρεία μας, θεωρούμε τα σχόλια των πελατών μας πολύτιμα. Η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών μας είναι σημαντική για εμάς και γι’ αυτό δεν σταματάμε ποτέ να ακούμε και να αναλύουμε τα σχόλια σας. Όταν αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση ιστοσελίδων, ξεκινάμε μια στενή συνεργασία μαζί σας.

Είμαστε περήφανοι για το επαγγελματικό μας έργο και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τα σχόλια των πελατών μας αποτελούν τη βασική μας πηγή έμπνευσης και ανατροφοδότησης για να γινόμαστε καλύτεροι.

Στέλιος Καρασταμάτης
Στέλιος Καρασταμάτης
Διαβάστε περισσότερα
Θα ελεγα ότι απο τις εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων που υπαρχουν, ειναι ότι πιο τίμια, χωρίς υπερτιμημένες προσφορές, αξιόλογος, σοβαρός, με ιδέες και με αντίληψη πάνω στο είδος! Σας προτείνω την εταιρία με κλειστά τα μάτια!
Ροζίνα Ελένη Φιλιπίδου
Ροζίνα Ελένη Φιλιπίδου
Διαβάστε περισσότερα
Για εμένα, ως επαγγελματία, η συνέπεια και η αξιοπιστία είναι στοιχεία εξίσου σημαντικά με την ικανότητα και τη δημιουργικότητα ενός συνεργάτη μου. Ευτυχώς βρήκα το Γιώργο που διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Ξέρω πως αν έχω το παραμικρό πρόβλημα θα επικοινωνήσω μαζί του και θα το λύσουμε το συντομότερο δυνατόν!
Ανατολή Τσάνταλη
Ανατολή Τσάνταλη
Διαβάστε περισσότερα
Ιδανική Συνεργασία και αμεσότητα. Έγινε το site του καταστήματος μας, στον προβλεπόμενο χρόνο, μας πρότεινε πολύ χρήσιμα εργαλεία, όπως η online παραγγελία και το σύστημα κρατήσεων, που λειτουργούν άψογα. Το κόστος ήταν πολύ οικονομικό. Επίσης όσες φορές χρειάστηκε προσθήκη ή αναβάθμιση, υπήρξε εξαιρετική ανταπόκριση.
Λούση Χατζή
Λούση Χατζή
Διαβάστε περισσότερα
Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Ο επαγγελματισμός, η υψηλή αισθητική, η άριστη τεχνική κατάρτιση και η αμεσότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εκτίμησα ιδιαίτερα .
Μαρία Σαχάι
Μαρία Σαχάι
Διαβάστε περισσότερα
Η συνεργασία με τον Γιώργο είναι άψογη. Από την αρχή της κατασκευής της ιστοσελίδας η υποστήριξή του ήταν άμεση και συνεχής. Πρόθυμος να βοηθήσει και να επεξηγήσει σε οτιδήποτε χρειάζεται, πραγματικός επαγγελματίας.Πολύ γρήγορη και άψογη κατασκευή και πολύ σημαντικό οι καλύτερες τιμές χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
Αφροδίτη Τσαμήτρου
Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετική η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος σε συνδυασμό με την ταχύτητα της εξυπηρέτησης. Έγινε πολύ γρήγορα η δουλειά μου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ επαγγελματικό!
Αλέξανδρος Δημητρόπουλος
Διαβάστε περισσότερα
Πραγματικά παρά πολύ καλή δουλειά με έχει βοηθήσει στο μέγιστο ,δεν υπολόγιζα τόσο πολύ να επηρεάζει τον κόσμο μια σελίδα !!!!
Θοδωρής Καραπαναγιώτης
Διαβάστε περισσότερα
Εμπιστευτήκαμε τον Γιώργο και την Two Dots Web Studio για τη δημιουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας του εστιατορίου μας. Κάλυψε πλήρως κάθε απορία μας σχετικά με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούσε αλλά και τι αυτά θα προσέφεραν στην επιχείρηση μας. Ήταν εκεί για κάθε μικρή ή μεγάλη διόρθωση που έπρεπε να γίνει με ενημερωμένες και καλαίσθητες λειτουργικές προτάσεις. Μια σίγουρα επιτυχημένη συνεργασία !
Βάσω Μαραγκού
Διαβάστε περισσότερα
Πολύ ευχαριστημένη με την ιστοσελίδα που μας έκανε ο Γιώργος!! Εξυπηρετικός πρόθυμος σε όλα να μας βοηθήσει κ πολύ καλή δουλειά με πολύ μεράκι!! Καλύτερο από αυτό που περιμέναμε !! Κ προτιστως συνεπείς στην παράδοση της δουλειάς του!! Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!! Ευχαριστούμε Γιώργο για όλα!!!
Νικηφόρος Τσιρτσώνης
Διαβάστε περισσότερα
Πραγματικά μοναδική επικοινωνία και συνεργασία!

Νέα και Άρθρα

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και εξελίξεις στο χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης ιστοσελίδων. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, τα πιο πρόσφατα εργαλεία ανάπτυξης ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

Με τη συνεχή φροντίδα για την εξέλιξη του σχεδιασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα αποτελεί πηγή συνεχούς αύξησης των πωλήσεών σας. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας δεν είναι απλώς μια δαπάνη, αλλά μια επένδυση που ανταποδίδει με την αύξηση της επιτυχίας και της ανταγωνιστικότητάς σας στη σύγχρονη αγορά.

Η σημασία της ποιότητας, της εμπειρίας του χρήστη, και της αποτελεσματικής προσέγγισης προς τον πελάτη παραμένει αναμφισβήτητη. Καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ξεχωρίσουν σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα, η ανάγκη για εξειδίκευση, καινοτομία και υψηλή ποιότητα παραμένει στο επίκεντρο.

Η "Συνδυασμένη Προσέγγιση" είναι μια στρατηγική που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την ψηφιακή προώθηση. Θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις κάθε προσέγγισης, από την ακρίβεια της Google και τη δυναμική των social media.

Δημιουργία e-shop - TWO DOTS

4 Αυγούστου, 2023

Το να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop είναι μια σημαντική διαδικασία που απαιτεί προετοιμασία, πλάνο και αφοσίωση.

Στην εποχή του διαδικτύου, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας έχει εξελιχθεί σε μια ουσιαστική ανάγκη για πολλούς λόγους.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.