Ιστοσελίδα για Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών
Επιχειρησιακή ταυτότητα με πληροφορίες των υπηρεσιών, τιμοκατάλογο, γκάλερι, social media και χάρτη.
Ημερομηνια
Επιχειρήσεις υπηρεσιών - Two Dots

Εμείς στην TWO DOTS προσφέρουμε πακέτα σχεδιασμού και υλοποίησης ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στον τομέα του διαδικτύου. Το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνει μια πλήρη ανάλυση των αναγκών σας και μια στρατηγική για την ανάπτυξη της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

Το πακέτο μας περιλαμβάνει τη σχεδίαση και την ανάπτυξη μιας εξατομικευμένης ιστοσελίδας, η οποία θα αντανακλά το ύφος και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Η ιστοσελίδα θα είναι αρτιοποιημένη και βασισμένη στα πιο σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού ιστοσελίδων και θα παρέχει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες σας.

Επιπλέον, θα παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση και τον εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας σας, καθώς και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Μια ιστοσελίδα για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής βασικά στοιχεία:

 • Το όνομα, την αποστολή και την ταυτότητα της επιχείρησης
 • Τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση και τα οφέλη που προσφέρει στους πελάτες
 • Τους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας με την επιχείρηση
 • Τα πορτφόλιο και τις επιτυχημένες περιπτώσεις της επιχείρησης
 • Τα νέα και τα άρθρα που σχετίζονται με το αντικείμενο της επιχείρησης
 • Τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας για μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών είναι αναγκαία σήμερα για την επιτυχημένη προβολή της και την ανάπτυξή της. Στην TWO DOTS κατανοούμε τη σημασία αυτού και προσφέρουμε στους πελάτες μας πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης παροχής υπηρεσιών.

Το πακέτο μας για ιστοσελίδες επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδας, προσαρμοσμένη στο branding και το στυλ της επιχείρησής σας. Προσφέρουμε επίσης εναλλακτικές λύσεις για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας, όπως πλατφόρμες CMS ή προσαρμοσμένες λύσεις ανάπτυξης ιστοσελίδων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Επιπλέον, περιλαμβάνουμε εξειδικευμένο περιεχόμενο για την ιστοσελίδα, το οποίο αντικατοπτρίζει τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας.

Στην TWO DOTS, κατανοούμε ότι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλά ένα εργαλείο, αλλά μια στρατηγική απόφαση που θα επηρεάσει την επιχείρησή σας και την προβολή σας στο διαδίκτυο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας, παρέχοντας σας προηγμένες λύσεις ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Τα πακέτα μας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης παροχής υπηρεσιών, από τη σχεδίαση και ανάπτυξη μιας βασικής ιστοσελίδας έως την παροχή προηγμένων λειτουργιών και λύσεων που θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας με τους πελάτες σας.

Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν προσαρμοσμένο σχεδιασμό για τις ανάγκες σας, βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για μηχανές αναζήτησης (SEO) και αναλυτικές αναφορές για την απόδοση της ιστοσελίδας σας. Επιπλέον, μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες λειτουργίες όπως δυνατότητα κρατήσεων online.

Επιπλέον, οι ιστοσελίδες μας είναι εξαιρετικά φιλικές προς το χρήστη και εύκολες στην πλοήγηση, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες σας θα έχουν μια άνετη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το πακέτο σχεδίασης και υλοποίησης ιστοσελίδων περιλαμβάνει και τη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO), η οποία βελτιώνει την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επισκεψιμότητας και αυξάνοντας το πεδίο εφαρμογής της επιχείρησης σας.

Επιπλέον, οι ιστοσελίδες μας είναι εξαιρετικά φιλικές προς το χρήστη και εύκολες στην πλοήγηση, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες σας θα έχουν μια άνετη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το πακέτο σχεδίασης και υλοποίησης ιστοσελίδων περιλαμβάνει και τη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO), η οποία βελτιώνει την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επισκεψιμότητας και αυξάνοντας το πεδίο εφαρμογής της επιχείρησης σας.

Όσον αφορά τα πακέτα μας, παρέχουμε δύο επιλογές. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει τη σχεδίαση και την υλοποίηση μιας ιστοσελίδας με έως 5 σελίδες, ένα σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, φωτογραφίες και βίντεο, φόρμα επικοινωνίας, χάρτη τοποθεσίας και βασική βελτιστοποίηση SEO. Το πακέτο αυτό είναι κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται μια ολοκληρωμένη λύση.

Επίσης, στο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνεται η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO) η οποία θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να είναι εύκολα εντοπίσιμη από τους πελάτες σας. Επίσης, περιλαμβάνεται σχεδίαση responsive ιστοσελίδων, δηλαδή μια ιστοσελίδα που μπορεί να προβληθεί σε όλες τις συσκευές όπως φορητά, tablet, desktop και laptop.

Το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Καθώς η επιχείρησή σας παρέχει υπηρεσίες, είναι σημαντικό να έχετε μια ιστοσελίδα που θα αναδεικνύει τις υπηρεσίες σας και θα είναι εύκολα προσβάσιμη για τους πελάτες σας. Με το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, μπορείτε να επιτύχετε ακριβώς αυτό.

Το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας επαγγελματικής και λειτουργικής ιστοσελίδας που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αυξήσει την προβολή της στο διαδίκτυο και να αναπτύξει την πελατεία της. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και τεχνολογιών, θα δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα είναι εύχρηστη, ελκυστική και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του κοινού σας.

Το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά στοιχεία:

 1. Σχεδιασμό και κατασκευή custom ιστοσελίδας: Η TWO DOTS αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας custom ιστοσελίδας που αντικατοπτρίζει την εταιρική ταυτότητα και τις αξίες της επιχείρησης σας.
 2. Πλήρως Responsive σχεδίαση: Η ιστοσελίδα θα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη κάθε συσκευής που χρησιμοποιείται (laptop, tablet, smartphone κτλ) ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

 3. Προηγμένος οδηγός κατασκευής: Η TWO DOTS διαθέτει έναν προηγμένο οδηγό κατασκευής, που εξασφαλίζει τη σωστή ροή εργασιών για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα εξυπηρετεί τους στόχους σας.

 4. Εξατομικευμένο περιεχόμενο: Η TWO DOTS επικεντρώνεται στη δημιουργία εξατομικευμένου περιεχομένου, που αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τα μηνύματα της επιχείρησής σας.
 5. Σχεδίαση Ιστοσελίδας: Η επόμενη σημαντική διαδικασία είναι η σχεδίαση της ιστοσελίδας σας. Οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο που θα αντικατοπτρίζει το brand identity της επιχείρησής σας και θα είναι εύχρηστο για τους επισκέπτες σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας και θα εξασφαλίσουμε ότι είναι συμβατή με όλες τις συσκευές.
 6. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας: Η περιεχόμενο είναι ουσιαστικό για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Οι συντάκτες μας θα δημιουργήσουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που θα βοηθήσει στο να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Θα εξασφαλίσουμε ότι η περιεχόμενο είναι SEO optimized και θα βοηθήσει στην αύξηση της ορατότητας της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.
 7. Εξειδικευμένος Σχεδιασμός Ιστοσελίδων: Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας για μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών απαιτεί περισσότερα από απλά ένα καλό σχεδιασμό. Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών της. Η TWO DOTS δίνει έμφαση στον εξειδικευμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης για τους πελάτες σας. Επίσης, λαμβάνουμε υπόψη μας τον τομέα της επιχείρησής σας, την ανταγωνιστικότητα του κλάδου και τις ανάγκες των πελατών σας για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.
 8. Επαγγελματικός σχεδιασμός και εξατομίκευση: Η Two Dots προσφέρει επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και τεχνολογιών. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη και αντανακλούν την επιχειρηματική του ταυτότητα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να σχεδιάσουμε μια ιστοσελίδα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή τους στον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο καλός σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει μια επιχείρηση την προσοχή του κοινού της και να ενισχύσει την παρουσία της στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ενός επαγγελματικού και μοναδικού σχεδιασμού ιστοσελίδων για κάθε πελάτη μας, προκειμένου να του προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήστη και να βελτιώσουμε την επικοινωνία του με τους πελάτες του.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.