fbpx
Διεύθυνση

Εγνατίας 154 - Θεσσαλονίκη 54636

Τηλέφωνο

+30 2313 098 159

Ας ζωντανέψουμε τις Ιστοσελίδες σας

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας για τη δημιουργία ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμό UX/UI, ανάπτυξη ιστοσελίδων και προηγμένο SEO.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δημιουργούμε τα Καλύτερα Ψηφιακά Προϊόντα

Είμαστε η εταιρεία που θα σας βοηθήσει να φέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Είμαστε δημιουργοί ιστότοπων που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση και τη δημιουργικότητά μας.

Υπηρεσίες σχεδιασμού UX/UI

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικές χρηστικές εμπειρίες. Δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά αριστουργήματα που εντυπωσιάζουν τους χρήστες και βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων.

Υπηρεσίες Marketing & SEO

Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη στρατηγικών που αυξάνουν την ορατότητα και την αναγνωρισιμότητα των πελατών μας. Μέσω προηγμένων τεχνικών SEO και στρατηγικού μάρκετινγκ, ενισχύουμε την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Υπηρεσίες ταυτότητας & σήματος

Φροντίζουμε για την επιτυχημένη επιχειρηματική αναγνώριση. Δημιουργούμε μοναδικές και αναγνωρίσιμες ταυτότητες που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και την ουσία των επιχειρήσεών μας.

Υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων

Δημιουργούμε λειτουργικές και ασφαλείς ιστοσελίδες που προσαρμόζονται. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να παρέχουμε λύσεις που εκπληρώνουν τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Υπηρεσίες - TWO DOTS

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μετατρέπουμε ιδέες σε πραγματικότητα

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε επαγγελματικές, προσοδοφόρες και λειτουργικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες που αποδίδουν τη φιλοσοφία και την ταυτότητα των επιχειρήσεων μας.

SEO
0 %
Design
0 %
Development
0 %

Faq

Συχνές Ερωτήσεις

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας επικοινωνήσετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Στη TWO DOTS, η διαδικασία ξεκινά με μια συνάντηση με εσάς για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας. Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε ένα σχέδιο σχεδιασμού και σας παρέχουμε μια προσφορά. Μετά την έγκρισή σας, προχωρούμε στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, με συχνή επικοινωνία και ανατροφοδότηση. Τέλος, προχωρούμε στην αναζήτηση σφαλμάτων, δοκιμών και στην παράδοση της ιστοσελίδας σας.

Το κόστος της ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο σκοπός, ο σχεδιασμός, η πολυπλοκότητα και οι επιπλέον λειτουργίες που επιθυμείτε. Μπορούμε να συνομιλήσουμε για τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε μια ατομική προσφορά που θα προσαρμοστεί στον προϋπολογισμό σας.

Ο χρόνος ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και την εκταση του έργου. Μπορούμε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του έργου σας και να σας παρέχουμε μια εκτίμηση για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

Μια στατική ιστοσελίδα είναι μια απλή ιστοσελίδα που παρουσιάζει σταθερό περιεχόμενο και δεν αλλάζει συχνά. Από την άλλη πλευρά, μια δυναμική ιστοσελίδα επιτρέπει την αλλαγή και την ενημέρωση του περιεχομένου από τους διαχειριστές μέσω ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Το responsive design είναι ένας σχεδιαστικός τρόπος που επιτρέπει στην ιστοσελίδα να προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες συσκευές και οθόνες, όπως κινητά τηλέφωνα και tablets. Είναι απαραίτητο, καθώς οι χρήστες προτιμούν να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Το SEO (Search Engine Optimization) αφορά τις τεχνικές και τα στρατηγικά μέτρα που λαμβάνονται για να βελτιωθεί η ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό μπορεί να συμπεριλάβει τη βελτιστοποίηση των λέξεων-κλειδιών, τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου και την προαγωγή της ιστοσελίδας σας μέσω backlinks και κοινωνικών μέσων.

Στη TWO DOTS, χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως το Google Analytics για να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα και τις αποδόσεις της ιστοσελίδας σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση στα αποτελέσματα και να σας παρέχουμε αναφορές και αναλύσεις για την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Η TWO DOTS μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα ecommerce στην ιστοσελίδα σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ενσωμάτωση εύχρηστων λύσεων καλάθι αγορών, πληρωμών και διαχείρισης παραγγελιών.

Στη TWO DOTS, λαμβάνουμε πολλά μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσουμε την ιστοσελίδα σας. Αυτά περιλαμβάνουν την ενημέρωση και την ασφαλή συντήρηση του λογισμικού, τη χρήση ασφαλών πιστοποιητικών SSL και την αντιμετώπιση πιθανών απειλών ασφαλείας.

Στη TWO DOTS, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας. Είμαστε διαθέσιμοι για ερωτήσεις, προβλήματα ή ενδεχόμενες αλλαγές που ενδέχεται να χρειαστεί να γίνουν.

Ναι, στη TWO DOTS μπορούμε να σας παρέχουμε φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να προσφέρουμε φιλοξενία σε κοινό διακομιστή ή αποκλειστικό διακομιστή.

Στη TWO DOTS, έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών με εκτεταμένη εμπειρία και πιστοποιήσεις στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Έχουμε αναπτύξει επιτυχημένα έργα για πολλούς πελάτες, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Οι πληρωμές και οι όροι συνεργασίας μας εξαρτώνται από το έργο και τις ανάγκες σας. Μπορούμε να συζητήσουμε αυτές τις λεπτομέρειες και να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη προσφορά που θα σας ικανοποιεί.

Ασφαλώς! Με τον έλεγχο διαχείρισης περιεχομένου που θα σας παρέχουμε, μπορείτε να ανανεώνετε και να αλλάζετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όποτε το επιθυμείτε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Θα χαρούμε  να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να παράσχουμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις - TWO DOTS

ΣΧΕΔΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Οι Καλύτερες Λύσεις για τους Πελάτες μας

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ιστοσελίδας που επιθυμείτε, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια επαγγελματική και λειτουργική ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Basic

Start-up - TWO DOTS

Οι τιμές ξεκινάνε από

650€

Dynamic

Economy - TWO DOTS

Οι τιμές ξεκινάνε από

1.200€

Premium

Dynamic - TWO DOTS

Οι τιμές ξεκινάνε από

1.800€

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ας ξεκινήσουμε την κατασκευή ιστοσελίδων στο ύφος και concept της επιχείρησης σας.

 

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε τις δικές σας ιστοσελίδες και θα μπορείτε μέσα από ένα εύχρηστο διαχειριστικό να αλλάζετε το περιεχόμενο.

Προσφορά – όλα τα πακέτα είναι σε έκπτωση -20%

Σχετικά πρόσφατα έργα μας

Συνεργάτες

-20% σε κάθε πακέτο

Ενημερωτικό Δελτίο

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε
0 +
Microsoft
Google
WordPress
Slack
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.