Έργα

Οι ιστότοποι που παράγουν οι Δύο Κουκκίδες είναι καινοτόμοι αλλά διαισθητικοί. Πιστεύουμε ότι μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία κάνει την επωνυμία σας αξέχαστη και ισχυρότερη. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με την παράδοση μιας πλατφόρμας κατά παραγγελία για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με το μοντέρνο σχεδιασμό για τη δημιουργία ιστοσελίδων με μεγάλη διάρκεια και μελλοντική προστασία.

monster icon
Amazonios website

Το 1970 ο Μάκης Καρασταμάτης αποκτά το πρώτο του ενυδρείο. Είναι τόση η αγάπη του για το χόμπι αυτό, που σύντομα κατασκευάζει σε ιδιωτικό χώρο 30 ενυδρεία και αρχίζει τη μελέτη και την αναπαραγωγή των τροπικών ψαριών.

Tobacco Fan Shop
Σχεδιασμένο για άτομα των οποίων ο ουρανίσκος λαχταρά κάτι ιδιαίτερο.
Paper Girl

Η Μεγάλη Διαφυγή στη Πραγματικότητα αφορά τη πορεία μιας γυναίκας από την ενηλικίωση στην μητρότητα και των συμπερασμάτων της την τελευταία 20ετία.

Le parfumeur Salonique
Το άρωμα της Θεσσαλονίκης.
Pixel Shop
Το κατάστημα μας περιέχει προϊόντα πληροφορικής, υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ, εργαλεία πληροφορικής, αξεσουάρ γραφείου και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε τα όλα.
Table Menu website
To Table Menu είναι η νέα εποχή των ψηφιακών καταλόγων. Εύκολος, ασφαλής και οικονομικός τρόπος, προσβάσιμος από το smartphone του πελάτη με μια κίνηση.
Oval Concept website

To 2003, δυο γυναίκες από τον επιχειρηματικό και τον χώρο των media, εμπνεύστηκαν ένα κοσμοπολίτικο, διαχρονικό σημείο συνάντησης των Θεσσαλονικιών και των επισκεπτών της πόλης, με σοφιστικέ διάκοσμο, προσωποποιημένο service, ποιοτικό menu και happenings. Έτσι γεννήθηκε και ονομάστηκε το ΟΒΑΛ.

Melani Loop website

Καλως ήρθες στον κόσμο της Melani Loop. Ένας κόσμος φαντασίας και δημιουργικότητας. Χωρίς εσένα τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα μπορούσε να συμβεί.

Scooter Center

Ένα μέρος για να αγοράσετε μοτοσικλέτες

Tonic Combination

Ο κόσμος είναι πολύ, πολύ όμορφος αν τον κοιτάξετε. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν προσέχουν πολύ καλά. Σαρώνουν το έδαφος μπροστά τους για να μπορούν να περπατούν, αλλά δεν βλέπουν πραγματικά τα απίστευτα καλά πράγματα.

Θέλετε το δικό σας Website;