fbpx
Περιπτώσεις Πελατών Έργα - TWO DOTS

Περιπτώσεις Πελατών Έργα

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων από ιστοσελίδες e-commerce μέχρι εκπαιδευτικές πλατφόρμες και θεατρικές ομάδες, κάθε μία με το δικό της μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

Περιπτώσεις Πελατών Έργα

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων από ιστοσελίδες e-commerce μέχρι εκπαιδευτικές πλατφόρμες και θεατρικές ομάδες, κάθε μία με το δικό της μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

Αναλάβαμε την πρόκληση να δημιουργήσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των ιστοσελίδων τους.

Castilla - Desktop

CASTILLA

Κέντρο Εκπαίδευσης Ισπανικών Σπουδών

Το Castilla παρέχει μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που είναι τόσο διδακτική όσο και διαδραστική. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας αντικατοπτρίζει το πολιτισμικό υπόβαθρο και την ακαδημαϊκή ποιότητα του κέντρου, κάνοντας τη μάθηση της ισπανικής γλώσσας προσιτή και ελκυστική.

Puzzle - Desktop

Puzzle

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Puzzle

Η Puzzle είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2015 με τον σκοπό να προωθήσει την κοινωνική ένταξη και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα. Με εξειδίκευση στην παροχή εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και καινοτόμων κοινωνικών προγραμμάτων.

Endynamei - Desktop

ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ

Θεατρική Ομάδα

Η νέα ιστοσελίδα της θεατρικής ομάδας Εν δυνάμει ζωντανεύει το πνεύμα της σύγχρονης τέχνης, με έμφαση στην πολυμέσική προβολή των παραστάσεων τους. Σχεδιασμένη για να προσελκύει και να εμπνέει νέους θεατές, η ιστοσελίδα είναι οπτικά ελκυστική και πλήρως αλληλεπιδραστική.

Electroland - Desktop

ELECTROLAND

Ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Η ιστοσελίδα του ELECTROLAND αντανακλά την τεχνολογική καινοτομία που χαρακτηρίζει την εταιρεία, προσφέροντας μια φιλική πλατφόρμα για την αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Η ιστοσελίδα διαθέτει εύκολη πλοήγηση και εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό, ενισχύοντας την εμπορική εμπειρία.

Egnya - Desktop

EGNYA

Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας.

Η Ε.Γ.Ν.Υ.Α. είναι ένα ειδικό φιλανθρωπικό σωματείο που παρέχει φροντίδα και υποστήριξη σε άτομα με νοητική αναπηρία.

Papaloudis

PAPALOUDIS

Ψυχολόγος - Συστημικός Ψυχοθεραπευτής

Ο Άγγελος Παπαλούδης είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής και διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

CONFUCIUS - Dekstop

CONFUCIUS

Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Κινεζικής - ΑΠΘ

Το Ινστιτούτο Κονφούκιος ιδρύθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τον Δεκέμβριο του 2018 και αποτελεί μια κοινοπραξία μεταξύ του Α.Π.Θ., του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών της Σαγκάης (SISU).

MOMO KIDOHO - Desktop

MOMO KIDOHO

Επιχείρηση πώλησης χειροποίητων ιαπωνικών ενδυμάτων

Στο MOMO KIDOHO, αφηγούμαστε μια ιστορία που ξεκινά με το πάθος για την ιαπωνική κουλτούρα και εξελίσσεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της ομορφιάς και της πνευματικότητας που διακρίνουν τα χειροποίητα ιαπωνικά αξεσουάρ και ενδύματα.

Picanha - Desktop

PICANHA

Εστιατόριο βραζιλιάνικου φαγητού

Η ιστοσελίδα “Picanha Meat & More” προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία γεύσης και κουλτούρας, συνδυάζοντας την παράδοση της βραζιλιάνικης κουζίνας με τη θεσσαλονικιώτικη φιλοξενία. 

Mitilinelis

MITILINELIS

Επιχείρηση κατασκευής επίπλων

Καλωσορίσατε στον κόσμο της MITILINELIS, έναν κόσμο όπου η δημιουργικότητα συναντά την αισθητική και η πάθος για το σχεδιασμό επίπλων αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια.

MK JEWELS - Desktop

MK JEWELS

Εμπορικό κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων

Η MK-Jewels απέκτησε μια σύγχρονη και κομψή ιστοσελίδα από την TWO DOTS, που αναδεικνύει τη μοναδικότητα των κοσμημάτων της, προσφέροντας εύκολη πλοήγηση και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Με καθαρό και εντυπωσιακό σχεδιασμό, η νέα ιστοσελίδα συμβάλλει στην ενίσχυση της online παρουσίας της MK-Jewels.

Le Parfumeur Salonique

LE PARFUMEUR SALONIQUE

Εμπορικό κατάστημα αρωμάτων

Το Le Parfumeur Salonique είναι ο προορισμός όπου οι αισθήσεις συναντούν την τελειότητα των αρωμάτων. Με τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, δημιουργούμε ένα ταξίδι αισθήσεων και συναισθημάτων.

Scooter Center - Desktop

Scooter Center

Εμπορία και service μοτοσυκλετών

Η ιστοσελίδα του Scooter Center προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μοτοσυκλετών σε Θεσσαλονίκη. Με μια εμπειρία που ξεπερνά τα 17 χρόνια, η εταιρεία παρέχει επαγγελματικό service και εξειδικευμένη φροντίδα για όλα τα είδη μοτοσυκλετών.

Epineio - Desktop

EPINEIO

Ινστιτούτο θεραπείας και εκπαίδευσης

Η ιστοσελίδα ανήκει στο Ινστιτούτο Θεραπείας και Εκπαίδευσης μέσω των Τεχνών Επίνειο, το οποίο παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Η ιστοσελίδα παρέχει πληροφορίες για διάφορες μεθόδους θεραπείας, όπως η δραματοθεραπεία και η χοροθεραπεία, καθώς και για εκπαιδευτικά προγράμματα σε αυτούς τους τομείς.

Paper Girl - Desktop

PAPERGIRL

Εμπορική επιχείρηση έργων τέχνης

Ανακαλύψτε μοναδικά έργα τέχνης κολάζ και χειροποίητα αντικείμενα στην ιστοσελίδα PAPERGIRL, εμπνευσμένα από τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα του χειροποίητου.

Amazonios - Desktop

AMAZONIOS

Εμπορική επιχείρηση ενυδρείων & pet shop

Η ιστοσελίδα Amazonios είναι ο προορισμός για όλους τους λάτρεις των ενυδρείων, των λιμνών και της υδατοκαλλιέργειας. Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο ενυδρεία, ψάρια, φυτά και προϊόντα σχετικά με τον υδροβιότοπο, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για τη βελτίωση και τη διακόσμηση του υδροκοσμου σας

Merry Berry - Dekstop

MERRY BERRY

Εστιατόριο Υγιεινής Διατροφής

Η φιλοσοφία του Merry Berry έχει αγγίξει το κόσμο της υγιεινής διατροφής παρασκευάζοντας τούρτες και γλυκά χωρίς ζάχαρη, για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γλυκό που θα είναι γευστικό με υψηλή διατροφική αξία.

Mitilinelis

THEODE

Καθηγητής εκκλησιαστικής μουσικής

Καλωσορίσατε στον κόσμο της MITILINELIS, έναν κόσμο όπου η δημιουργικότητα συναντά την αισθητική και η πάθος για το σχεδιασμό επίπλων αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια.

Είστε έτοιμοι για την δική σας ιστοσελίδα;

Ας ξεκινήσουμε την κατασκευή ιστοσελίδων στο ύφος και concept της επιχείρησης σας.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε τις δικές σας ιστοσελίδες και θα μπορείτε μέσα από ένα εύχρηστο διαχειριστικό να αλλάζετε το περιεχόμενο.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας επικοινωνήσετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.