fbpx
Διεύθυνση

Εγνατίας 154 - Θεσσαλονίκη 54636

Τηλέφωνο

+30 2313 098 159

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια ομάδα από έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει μια επιτυχημένη επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και υλοποίησης ιστοσελίδων.

Η Ομάδα μας

Ελένη Ευαγγέλου

Προγραμματιστής

Γιώργος Τσιριόπουλος

Προγραμματιστής

Ελίζα Ρωμανού

Σχεδιαστής Γραφικών

Λεωνίδας Αναστασόπουλος

Προγραμματιστής

Σοφία Ξημητρούδη

Γραμματειακή Υποστήριξη

Μάριος Παπαβασιλείου

Τεχνικός Υποστήριξης

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι η ψυχή της επιχείρησής μας, καθορίζοντας κάθε δημιουργία μας.

Δεξιότητες

Οι εμπειρίες μας και οι δεξιότητές μας διαμορφώνουν κάθε μας επιτυχία.

Πάθος

Το πάθος μας για την τεχνολογία εναρμονίζεται με τη δημιουργικότητα μας για ανεπανάληπτες ιστοσελίδες.

Οι Στόχοι μας

Αναγνωρισιμότητα

Σαφείς και Συναρπαστικές Λύσεις

Στην TWO DOTS, δεν κατασκευάζουμε απλώς ιστοσελίδες. Δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους των πελατών μας. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε επαγγελματικές, προσοδοφόρες και λειτουργικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες που αποδίδουν τη φιλοσοφία και την ταυτότητα των επιχειρήσεων μας.

Αποτελέσματα

Αφοσίωση στους Πελάτες και Υποστήριξη

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σχέση μας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό, είμαστε δίπλα τους από τη στιγμή που γνωρίσουμε το project τους μέχρι και μετά την ολοκλήρωσή του. Προσφέρουμε υποστήριξη, συμβουλές και εκπαίδευση για να βεβαιωθούμε ότι οι ιστοσελίδες μας λειτουργούν όπως πρέπει και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν το δυναμικό τους.

Αξιολογήσεις

Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες και Συνεργασία

Κατανοούμε ότι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και για αυτόν τον λόγο εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε πελάτη μας. Είμαστε διαθέσιμοι για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στους στόχους σας.

Επισκεψιμότητα

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή και Προσαρμογή

Δίνουμε αξία στη δουλειά μας. Γι’ αυτό, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνολογίες και πρακτικές για να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που είναι ασφαλείς, γρήγορες και φιλικές προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, προσαρμόζουμε τις ιστοσελίδες μας σε όλες τις συσκευές και τις ανάγκες των επισκεπτών. Τέλος, παρακολουθούμε και αναλύουμε την απόδοση και τη συμπεριφορά των ιστοσελίδων μας και βρίσκουμε τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης.

Είμαστε η εταιρεία που θα σας βοηθήσει να φέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Είμαστε δημιουργοί ιστότοπων που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση και τη δημιουργικότητά μας.

Ελάτε να γίνετε μέλος της εκπληκτικής μας ομάδας

Είμαστε ανοικτοί σε ταλαντούχους επαγγελματίες που μοιράζονται το πάθος μας για την τεχνολογία. Αναζητούμε άτομα με δεξιότητες στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό. Στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα για να γνωριστούμε καλύτερα.

Σχετικά - TWO DOTS

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μετατρέπουμε ιδέες σε πραγματικότητα

Στην εταιρεία μας, μετατρέπουμε ιδέες σε πραγματικότητα. Με τη συνδυασμένη δύναμη της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας, δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Τελευταία από το ιστολόγιο

Η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς και ο κόσμος των ιστοσελίδων δεν αποτελεί εξαίρεση.  Στο ιστολόγιο θα εξετάζουμε τα τελευταία νέα και τις τάσεις στον κόσμο των ιστοσελίδων  και αλλαγών στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Πώς να Επιλέξετε το Κατάλληλο Domain Name

Όταν αναφερόμαστε στην επιλογή ονόματος domain, η απόφαση είναι είναι κρίσιμη. Η κατανόηση του σκοπού σας θα καθορίσει το πώς πρέπει να επιλέξετε το domain name που θα αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες και τα στόχους σας.

Οδηγός Επιλογής Πάροχου για Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η επιτυχημένη υποστήριξη ιστοσελίδων ξεκινάει με μια σαφή κατανόηση των αναγκών σας. Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές απαιτήσεις και στόχους, και η επιλογή ενός πάροχου υποστήριξης πρέπει να συμβαδίζει με αυτές.

Τα Κλειδιά για Επιτυχημένη Προώθηση Ιστοσελίδων: Στρατηγική, Περιεχόμενο και Ανάλυση

Από τη στρατηγική σχεδίασης έως τη στρατηγική περιεχομένου και την ανάλυση δεδομένων, αναδεικνύουμε τα κλειδιά στοιχεία που διαμορφώνουν τον δρόμο προς μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Πώς ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας αυξάνει τις πωλήσεις

Με τη συνεχή φροντίδα για την εξέλιξη του σχεδιασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα αποτελεί πηγή συνεχούς αύξησης των πωλήσεών σας. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας δεν είναι απλώς μια δαπάνη, αλλά μια επένδυση που ανταποδίδει με την αύξηση της επιτυχίας και της ανταγωνιστικότητάς σας στη σύγχρονη αγορά.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων: Λόγοι για την απόκλιση τιμών

Η σημασία της ποιότητας, της εμπειρίας του χρήστη, και της αποτελεσματικής προσέγγισης προς τον πελάτη παραμένει αναμφισβήτητη. Καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ξεχωρίσουν σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα, η ανάγκη για εξειδίκευση, καινοτομία και υψηλή ποιότητα παραμένει στο επίκεντρο.

Συνδυάζοντας την Ισχύ της Google και των Social Media

Η "Συνδυασμένη Προσέγγιση" είναι μια στρατηγική που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την ψηφιακή προώθηση. Θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις κάθε προσέγγισης, από την ακρίβεια της Google και τη δυναμική των social media.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να δώσουμε ζωή στην ιδέα σας.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.