fbpx

Τι είναι το Ψηφιακό Μενού;

Το ψηφιακό μενού είναι ένας ανέπαφος ηλεκτρονικός κατάλογος μενού για σύγχρονα εστιατόρια, bar, ξενοδοχεία, καφέ και άλλες επιχειρήσεις εστίασης.

Είναι Εύχρηστο • Ασφαλές • Πολύγλωσσο • Ψηφιακό Μενού με δυνατότητα Online Παραγγελιών.

Προβάλλετε το ψηφιακό μενού σας σε: QR Code, Ιστοσελίδα, Tripadvisor, e-table, wolt, Facebook, Google & Instagram.

Ψηφιακό Μενού - TWO DOTS

Ανέπαφο

Σύμφωνα με μια μελέτη, οι λίστες μενού μπορούν να περιέχουν 185.000 μικρόβια ανά εκατοστό. Σχετικά, μια καλά συντηρημένη δημόσια τουαλέτα έχει περίπου 1.000 μικρόβια ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Η μάχη είναι άνιση, αλλά η λύση στην ψηφιοποίηση των μενού και των καταλόγων είναι το μέλλον που θα καταργήσει τους τυπωμένους καταλόγους.

Το ψηφιακό μενού είναι μια λύση πιο οικονομική και απείρως πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Ανέπαφο - TWO DOTS
Ψηφιακό Μενού​ - TWO DOTS

Ψηφιακό

Τα οφέλη από την ψηφιακή καταλογογράφηση δεν συνοψίζονται μόνο στην ασφάλεια αλλά κυρίως στην εύκολη δημιουργία και υπεύθυνο σχεδιασμό.

Όλοι οι πελάτες σας διαθέτουν smartphone, αυτό σημαίνει ότι έχουν το ψηφιακό μενού σας μαζί τους, ανά πάσα στιγμή και ώρα για να το προτείνουν σε έναν φίλο ή να προγραμματίσουν την επόμενη επίσκεψή τους.

Το ψηφιακό μενού είναι μια άμεση, ευέλικτη, έξυπνη λύση που βοηθά στην προώθηση της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο που όλοι ακολουθούμε.

Εξατομικευμένο

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς σύμφωνα με τη φιλοσοφία, τις ανάγκες και το concept που θέλετε να διαμορφώσετε, έτσι ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα του ψηφιακού μενού να φαίνεται και να είναι αποκλειστικά δικό σας.

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμες και απρόσωπες φόρμες μενού αλλά δημιουργούμε ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεσή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον κόσμο του διαδικτύου στον οποίο είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Θέλουμε να καταλάβετε ότι βρίσκεστε ήδη στον ψηφιακό κόσμο και οι ευκαιρίες που ανοίγονται για την προώθηση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας είναι μεγαλύτερες από ποτέ.

Εξατομικευμένο​ - TWO DOTS
Πολύγλωσσο​ - TWO DOTS

Πολύγλωσσο

Σεβόμαστε τους επισκέπτες και τους πελάτες μας και τους δίνουμε την ευκαιρία να επικοινωνούν μαζί μας στη γλώσσα τους.

Ας αρχίσουμε

1

Μόλις γνωριστούμε και μας πείτε μερικά πράγματα για εσάς και την επιχείρησή σας, θα θέσουμε τους κύριους άξονες και χρόνους συνεργασίας μας.

2

Μας δίνετε όποιο υλικό έχετε και σε οποιαδήποτε μορφή για να συμπεριληφθεί στο ψηφιακό μενού. Εάν δεν έχετε, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς.

3

Ξεκινάμε την υλοποίηση του ψηφιακού μενού σας. Εκτιμούμε ότι η διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας θα είναι 10 εργάσιμες ημέρες.

4

Με την ολοκλήρωση του ψηφιακού μενού σας, θα λάβετε τον μοναδικό κωδικό QR που οδηγεί σε αυτό. Θα μπορείτε να εκτυπώσετε το QR και να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του ψηφιακού μενού με τον τρόπο που θέλετε.

Τιμή:

430€

Η τιμή περιλαμβάνει:

 

  • Όνομα επιχείρησης σε κατάληξη της επιλογής σας ( .gr .com .online κτλ ).
  • Χώρο φιλοξενίας του ψηφιακού μενού με φωτογραφίες, κείμενο, εικαστικό στο ύφος και concept της επιχείρησης σας.
  • Μελλοντικές αλλαγές ή προσθήκες στη λίστα σας. 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την αγορά του πακέτου.

Σχόλια πελατών

Oval Bistronomy
Διαβάστε περισσότερα
Ιδανική Συνεργασία και αμεσότητα. Έγινε το site του καταστήματος μας, στον προβλεπόμενο χρόνο, μας πρότεινε πολύ χρήσιμα εργαλεία, όπως η online παραγγελία και το σύστημα κρατήσεων, που λειτουργούν άψογα. Το κόστος ήταν πολύ οικονομικό. Επίσης όσες φορές χρειάστηκε προσθήκη ή αναβάθμιση, υπήρξε εξαιρετική ανταπόκριση.
Lucy Hatzi
Διαβάστε περισσότερα
Η συνεργασία μας ήταν άψογη ! Ο επαγγελματισμός, η υψηλή αισθητική , η άριστη τεχνική κατάρτιση και η αμεσότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εκτίμησα ιδιαίτερα .
Afroditi Tsamitrou
Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετική η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος σε συνδυασμό με την ταχύτητα της εξυπηρέτησης. Έγινε πολύ γρήγορα η δουλειά μου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ επαγγελματικό!
Thodoris Karapanagiotis
Διαβάστε περισσότερα
Εμπιστευτήκαμε τον Γιώργο και την Two Dots Web Studio για τη δημιουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας του εστιατορίου μας. Κάλυψε πλήρως κάθε απορία μας σχετικά με τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούσε αλλά και τι αυτά θα προσέφεραν στην επιχείρηση μας. Ήταν εκεί για κάθε μικρή ή μεγάλη διόρθωση που έπρεπε να γίνει με ενημερωμένες και καλαίσθητες λειτουργικές προτάσεις. Μια σίγουρα επιτυχημένη συνεργασία !

Συχνές ερωτήσεις

Ο κωδικός QR είναι ένας δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία για να εξυπηρετεί κυρίως την επισήμανση προϊόντων καθώς ο κλασικός γραμμωτός κώδικας είχε περιορισμούς στην ένταση των πληροφοριών.

 

Η κύρια διαφορά είναι ότι ο γραμμικός κώδικας περιέχει μόνο οριζόντιες πληροφορίες, ενώ ο γραμμικός κώδικας QR περιέχει οριζόντιες και κάθετες πληροφορίες.

Όποια μορφή και αν είναι, ο κατάλογος που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακό.

 

Το ιδανικό, ωστόσο, είναι να μας στείλετε το μενού σε PDF ή τον σύνδεσμο εάν υπάρχει πουθενά δημοσιευμένο το μενού σας.

Ο συνήθης χρόνος επεξεργασίας και μορφοποίησης του καταλόγου είναι 15 εργάσιμες ημέρες. Αυτός ο χρόνος διαφοροποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και μετά από διαβούλευση.

Συνήθως επικοινωνούμε με τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας μέσω email (hello@twodots.gr) και τηλέφωνο (+30 2313 098 159 και +30 6971 850 044). 

Δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, paypal ή revolut.

Το μενού και ο σύνδεσμος που δημιουργούμε είναι στη διάθεσή σας και είμαστε εδώ για να σας εκπαιδεύσουμε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε αν δεν θέλετε να το κάνουμε για εσάς.

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι. Από την αρχή αποφασίζουμε μαζί τη μορφή και το ύφος του ψηφιακού μενού – ιστοσελίδας και κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει.

Ο κωδικός QR μπορεί να εκτυπωθεί και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του καταστήματος, σε τραπέζια, στο Bar, σε επιφάνειες ως αυτοκόλλητο ή να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Από την πλευρά μας, ελέγχουμε κάθε QR που κάνουμε πριν σας το στείλουμε. Συνήθως, η διαδικασία δεν λειτουργεί επειδή το κινητό που προσπαθεί να σαρώσει το QR έχει πρόβλημα με την κάμερά του ή το κινητό που προσπαθεί να σαρώσει το QR δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Πολλά παλαιότερα μοντέλα κινητών (άνω των 4 ετών) δεν διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία σάρωσης στην κάμερά τους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει μία από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές για σάρωση QR που υπάρχουν στο κατάστημα εφαρμογών.

 

Οι γυαλιστερές επιφάνειες και η πλαστικοποίηση συχνά οδηγούν σε δυσκολίες σάρωσης και πρέπει να αποφεύγονται.

 

Ο χαμηλός φωτισμός συχνά οδηγεί σε δυσκολίες σάρωσης και εξαρτάται από την κάμερα του κάθε κινητού.

Τελευταία από το ιστολόγιο

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και εξελίξεις στο χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης ιστοσελίδων.

Ανάλυση Αναγκών και Στόχων Ιστοσελίδας

Μάθετε πώς μια εμπεριστατωμένη ανάλυση αναγκών και στόχων μπορεί να οδηγήσει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας στην επιτυχία. Εξασφαλίστε ότι κάθε στοιχείο είναι στοχευμένο και αποδοτικό.

Πώς να Επιλέξετε το Κατάλληλο Domain Name

Όταν αναφερόμαστε στην επιλογή ονόματος domain, η απόφαση είναι είναι κρίσιμη. Η κατανόηση του σκοπού σας θα καθορίσει το πώς πρέπει να επιλέξετε το domain name που θα αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες και τα στόχους σας.

Οδηγός Επιλογής Πάροχου για Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η επιτυχημένη υποστήριξη ιστοσελίδων ξεκινάει με μια σαφή κατανόηση των αναγκών σας. Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές απαιτήσεις και στόχους, και η επιλογή ενός πάροχου υποστήριξης πρέπει να συμβαδίζει με αυτές.
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.