fbpx

Ας ζωντανέψουμε τις Ιστοσελίδες σας

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας για τη δημιουργία ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμό UX/UI, ανάπτυξη ιστοσελίδων και προηγμένο SEO.

Υπηρεσίες - TWO DOTS

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μετατρέπουμε ιδέες σε πραγματικότητα

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε επαγγελματικές, προσοδοφόρες και λειτουργικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες που αποδίδουν τη φιλοσοφία και την ταυτότητα των επιχειρήσεων μας.

SEO
0 %
Design
0 %
Development
0 %

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δημιουργούμε τα Καλύτερα Ψηφιακά Προϊόντα

Είμαστε η εταιρεία που θα σας βοηθήσει να φέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Είμαστε δημιουργοί ιστότοπων που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση και τη δημιουργικότητά μας.

Υπηρεσίες σχεδιασμού UX/UI

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε λειτουργικές και ευχάριστες εμπειρίες για τους χρήστες σας. Εστιάζουμε στον σχεδιασμό που συνδυάζει την πρακτικότητα με την αισθητική, για να εξασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες και οι εφαρμογές σας είναι τόσο ελκυστικές όσο και εύχρηστες.

Υπηρεσίες Marketing & SEO

Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη στρατηγικών που αυξάνουν την ορατότητα και την αναγνωρισιμότητα των πελατών μας. Μέσω προηγμένων τεχνικών SEO και στρατηγικού μάρκετινγκ, ενισχύουμε την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Υπηρεσίες ταυτότητας & σήματος

Φροντίζουμε για την επιτυχημένη επιχειρηματική αναγνώριση. Δημιουργούμε μοναδικές και αναγνωρίσιμες ταυτότητες που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και την ουσία των επιχειρήσεών μας.

Υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων

Δημιουργούμε λειτουργικές και ασφαλείς ιστοσελίδες που προσαρμόζονται. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να παρέχουμε λύσεις που εκπληρώνουν τις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΣΧΕΔΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Οι Καλύτερες Λύσεις για τους Πελάτες μας

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ιστοσελίδας που επιθυμείτε, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια επαγγελματική και λειτουργική ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Basic

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι τιμές ξεκινάνε από

650€

Για τους νέους επιχειρηματίες που θέλουν να δημιουργήσουν μια απλή και λειτουργική ιστοσελίδα για να προβάλλουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο. Το πακέτο περιλαμβάνει 1-4 σελίδες, web hosting 2GB, SSL πιστοποιητικό, 5 εταιρικά email.

Συμπεριλαμβάνει

Dynamic

Dynamic - TWO DOTS

Οι τιμές ξεκινάνε από

1.200€

Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν χαμηλό budget, αλλά θέλουν να έχουν μια επαγγελματική και σύγχρονη ιστοσελίδα. Το πακέτο περιλαμβάνει 5-12 σελίδες, web hosting 5GB, SSL πιστοποιητικό, 20 εταιρικά email.

Συμπεριλαμβάνει

Premium

Dynamic - TWO DOTS

Οι τιμές ξεκινάνε από

1.800€

Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν μια πλήρως προσαρμόσιμη ιστοσελίδα. Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες σελίδες, web hosting 10GB, SSL πιστοποιητικό, απεριόριστα email.

Συμπεριλαμβάνει

Στρατηγικές Προώθησης & Διαφήμισης

Ενισχύστε την Εμφάνισή Σας και Αξιοποιήστε το Διαδικτυακό Σας Δυναμικό

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με ολοκληρωμένες στρατηγικές προώθησης που συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες και τις πιο αποτελεσματικές τακτικές.

Google Ads

Facebook Ads

SEO

Εργαλεία SEO

Google Analytics

Instagram Ads

Google Shopping Ads

Microsoft Clarity

Υπηρεσίες Hosting & Διαχείρισης

Αξιόπιστη Υποδομή για Μια Σταθερή Διαδικτυακή Παρουσία

Εξασφαλίστε την αδιάλειπτη λειτουργία και την ασφάλεια της διαδικτυακής σας παρουσίας με τις κορυφαίες υπηρεσίες hosting που προσφέρουμε στην TWO DOTS.

Κατοχύρωση Domain

Shared Hosting

Dedicated Server Hosting

VPS

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Ας ξεκινήσουμε την κατασκευή ιστοσελίδων στο ύφος και concept της επιχείρησης σας.

 

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε τις δικές σας ιστοσελίδες και θα μπορείτε μέσα από ένα εύχρηστο διαχειριστικό να αλλάζετε το περιεχόμενο.

Σχετικά πρόσφατα έργα μας

Συνεργάτες

-20% σε κάθε πακέτο

κάντε εγγραφή στο newsletter για να αποκτήσετε την έκπτωση

Ενημερωτικό Δελτίο

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε
0 +
Microsoft
Google
WordPress
Slack
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.