Τι είναι το
Ψηφιακό Μενού

Είναι ένα ανέπαφος ηλεκτρονικό μενού για σύγχρονα εστιατόρια, bar, ξενοδοχεία, καφέ και άλλες επιχειρήσεις εστίασης.

Είναι Εύχρηστο • Ασφαλές • Πολύγλωσσο • Mε δυνατότητα Online Παραγγελιών.

Προβάλλετε το μενού σας σε: QR Code, Ιστοσελίδα, Tripadvisor, e-table, wolt, Facebook, Google & Instagram.

Ανέπαφο

Σύμφωνα με μια μελέτη, οι λίστες μενού μπορούν να περιέχουν 185.000 μικρόβια ανά εκατοστό. Σχετικά, μια καλά συντηρημένη δημόσια τουαλέτα έχει περίπου 1.000 μικρόβια ανά τετραγωνικό εκατοστό.

 

Η μάχη είναι άνιση, αλλά η λύση στην ψηφιοποίηση των μενού και των καταλόγων είναι το μέλλον που θα καταργήσει τους τυπωμένους καταλόγους.

Το ψηφιακό μενού είναι μια λύση πιο οικονομική και απείρως πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Two Dots - Contactless
Μοναδικό Σχεδιασμό

Ψηφιακό Μενού

Τα οφέλη από την ψηφιακή καταλογογράφηση δεν συνοψίζονται μόνο στην ασφάλεια αλλά κυρίως στην εύκολη δημιουργία και υπεύθυνο σχεδιασμό.

Όλοι οι πελάτες σας διαθέτουν smartphone, αυτό σημαίνει ότι έχουν το ψηφιακό μενού σας μαζί τους, ανά πάσα στιγμή και ώρα για να το προτείνουν σε έναν φίλο ή να προγραμματίσουν την επόμενη επίσκεψή τους.

Το ψηφιακό μενού είναι μια άμεση, ευέλικτη, έξυπνη λύση που βοηθά στην προώθηση της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο που όλοι ακολουθούμε.

Εξατομικευμένο

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς σύμφωνα με τη φιλοσοφία, τις ανάγκες και το concept που θέλετε να διαμορφώσετε, έτσι ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα του ψηφιακού μενού να φαίνεται και να είναι αποκλειστικά δικό σας.

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμες και απρόσωπες φόρμες μενού αλλά δημιουργούμε ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεσή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον κόσμο του διαδικτύου στο οποίο είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Θέλουμε να καταλάβετε ότι βρίσκεστε ήδη στον ψηφιακό κόσμο και οι ευκαιρίες που ανοίγονται για την προώθηση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας είναι μεγαλύτερες από ποτέ.

Εύκολη χρήση
Two Dots - Multilingual

Πολύγλωσσο

Σεβόμαστε τους επισκέπτες και τους πελάτες μας και τους δίνουμε την ευκαιρία να επικοινωνούν μαζί μας στη γλώσσα τους.

Ας αρχίσουμε

Two Dots - Number 1

Μόλις γνωριστούμε και μας πείτε μερικά πράγματα για εσάς και την επιχείρησή σας, θα θέσουμε τους κύριους άξονες και χρόνους συνεργασίας μας.

Two Dots - Number 2

Μας δίνετε όποιο υλικό έχετε και σε οποιαδήποτε μορφή για να συμπεριληφθεί στο ψηφιακό μενού. Εάν δεν έχετε, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς.

Two Dots - Number 3

Ξεκινάμε τη δημιουργία η οποία χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Σχεδιασμός, έγκριση σχεδιασμού και υλοποίηση του ψηφιακού μενού. Εκτιμούμε ότι η διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας θα είναι από 10 έως 20 εργάσιμες ημέρες.

Two Dots - Number 4

Με την ολοκλήρωση του ψηφιακού μενού σας, θα λάβετε τον μοναδικό κωδικό QR που οδηγεί σε αυτό. Θα μπορείτε να εκτυπώσετε το QR και να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του ψηφιακού μενού με τον τρόπο που θέλετε.

Δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, paypal ή revolut.

Η τιμή περιλαμβάνει όνομα επιχείρησης σε κατάληξη της επιλογής σας ( .gr .com .online κτλ ), τον χώρο φιλοξενίας, το ηλεκτρονικό μενού με φωτογραφίες, κείμενο, εικαστικό στο ύφος και concept της επιχείρησης σας.

Το πακέτο περιλαμβάνει μελλοντικές αλλαγές ή προσθήκες στη λίστα σας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την αγορά του πακέτου.

199€

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ο κωδικός QR;

Ο κωδικός QR είναι ένας δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του ’60 στην Ιαπωνία για να εξυπηρετεί κυρίως την επισήμανση προϊόντων καθώς ο κλασικός γραμμωτός κώδικας είχε περιορισμούς στην ένταση των πληροφοριών. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο γραμμικός κώδικας περιέχει μόνο οριζόντιες πληροφορίες, ενώ ο γραμμικός κώδικας QR περιέχει οριζόντιες και κάθετες πληροφορίες.

Τι μορφή πρέπει να έχει το υλικό που στέλνω;

Όποια μορφή και αν είναι, ο κατάλογος που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακό. Το ιδανικό, ωστόσο, είναι να μας στείλετε το μενού σε PDF ή τον σύνδεσμο εάν υπάρχει πουθενά δημοσιευμένο το μενού σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την προετοιμασία του ψηφιακού μενού μου;

Ο συνήθης χρόνος επεξεργασίας και μορφοποίησης του καταλόγου είναι 15 εργάσιμες ημέρες. Αυτός ο χρόνος διαφοροποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και μετά από διαβούλευση.

Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί σας;

Συνήθως επικοινωνούμε με τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας μέσω email (hello@twodots.gr) και τηλέφωνο (+30 2313 098 159 και +30 6971 850 044). 

Ποιους τρόπους πληρωμής αποδέχεστε;

Δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, paypal ή revolut.

Μπορώ να αλλάξω το περιεχόμενο του ψηφιακού μενού μου;

Το μενού και ο σύνδεσμος που δημιουργούμε είναι στη διάθεσή σας και είμαστε εδώ για να σας εκπαιδεύσουμε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε αν δεν θέλετε να το κάνουμε για εσάς.

Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι. Από την αρχή αποφασίζουμε μαζί τη μορφή και το ύφος του ψηφιακού μενού – ιστοσελίδας και κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω το QR μου;

Ο κωδικός QR μπορεί να εκτυπωθεί και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του καταστήματος, σε τραπέζια, στο Bar, σε επιφάνειες ως αυτοκόλλητο ή να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Χρήσιμες συμβουλές.

Από την πλευρά μας, ελέγχουμε κάθε QR που κάνουμε πριν σας το στείλουμε. Συνήθως, η διαδικασία δεν λειτουργεί επειδή το κινητό που προσπαθεί να σαρώσει το QR έχει πρόβλημα με την κάμερά του ή το κινητό που προσπαθεί να σαρώσει το QR δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πολλά παλαιότερα μοντέλα κινητών (άνω των 4 ετών) δεν διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία σάρωσης στην κάμερά τους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει μία από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές για σάρωση QR που υπάρχουν στο κατάστημα εφαρμογών.

Οι γυαλιστερές επιφάνειες και η πλαστικοποίηση συχνά οδηγούν σε δυσκολίες σάρωσης και πρέπει να αποφεύγονται.

Ο χαμηλός φωτισμός συχνά οδηγεί σε δυσκολίες σάρωσης και εξαρτάται από την κάμερα του κάθε κινητού.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.