Ανέπαφο

Σύμφωνα με μια μελέτη, οι λίστες μενού μπορούν να περιέχουν 185.000 μικρόβια ανά εκατοστό. Σχετικά, μια καλά συντηρημένη δημόσια τουαλέτα έχει περίπου 1.000 μικρόβια ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Η μάχη είναι άνιση, αλλά η λύση στην ψηφιοποίηση των μενού και των καταλόγων είναι το μέλλον που θα καταργήσει τους τυπωμένους καταλόγους.

Μια λύση πιο οικονομική και απείρως πιο φιλική προς το περιβάλλον.

two dots - Contactless
Two Dots - Digital

Ψηφιακό

Τα οφέλη από την ψηφιακή καταλογογράφηση δεν συνοψίζονται μόνο στην ασφάλεια αλλά κυρίως στην εύκολη δημιουργία και υπεύθυνο σχεδιασμό.

Όλοι οι πελάτες σας διαθέτουν smartphone, αυτό σημαίνει ότι έχουν το μενού σας μαζί τους, ανά πάσα στιγμή και ώρα για να το προτείνουν σε έναν φίλο ή να προγραμματίσουν την επόμενη επίσκεψή τους.

Η ψηφιοποίηση είναι μια άμεση, ευέλικτη, έξυπνη λύση που βοηθά στην προώθηση της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο που όλοι ακολουθούμε.

Εξατομικευμένο

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς σύμφωνα με τη φιλοσοφία, τις ανάγκες και το concept που θέλετε να διαμορφώσετε, έτσι ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να φαίνεται και να είναι αποκλειστικά δικό σας.

Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμες και απρόσωπες φόρμες μενού αλλά δημιουργούμε ένα ισχυρό εργαλείο για τη σύνδεσή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον κόσμο του διαδικτύου στο οποίο είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Θέλουμε να καταλάβετε ότι βρίσκεστε ήδη στον ψηφιακό κόσμο και οι ευκαιρίες που ανοίγονται για την προώθηση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας είναι μεγαλύτερες από ποτέ.

two dots - personalized
two dots - multilingual

Πολύγλωσσο


Σεβόμαστε τους επισκέπτες και τους πελάτες μας και τους δίνουμε την ευκαιρία να επικοινωνούν μαζί μας στη γλώσσα τους.

Ας αρχίσουμε

Two Dots - Number 1

Μόλις γνωριστούμε και μας πείτε μερικά πράγματα για εσάς και την επιχείρησή σας, θα θέσουμε τους κύριους άξονες και χρόνους συνεργασίας μας.

Two Dots - Number 2

Μας δίνετε όποιο υλικό έχετε και σε οποιαδήποτε μορφή για να συμπεριληφθεί στο σχέδιο. Εάν δεν έχετε ένα, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς.

Two Dots - Number 3

Ξεκινάμε τη δημιουργία η οποία χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Σχεδιασμός, έγκριση σχεδιασμού και υλοποίηση της σελίδας. Εκτιμούμε ότι η διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας θα είναι από 10 έως 20 εργάσιμες ημέρες.

Two Dots - Number 4

Με την ολοκλήρωση του καταλόγου σας, θα λάβετε τον μοναδικό κωδικό QR και τον δικό σας ιστότοπο που φιλοξενεί το μενού. Θα μπορείτε να εκτυπώσετε το QR και να μοιραστείτε τον σύνδεσμο του ιστότοπου με τον τρόπο που θέλετε.

Δεχόμαστε πληρωμές σε μετρητά κατά την παράδοση των QR σας.

Η τιμή περιλαμβάνει είκοσι αντίγραφα του QR σας.

Το πακέτο ισχύει για 365 ημέρες και περιλαμβάνει αλλαγές στη λίστα σας. Η τιμή των 399 € αφορά τον πρώτο χρόνο και περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη φιλοξενία της σελίδας του μενού σας.
Το κόστος συντήρησης και αλλαγών για τα επόμενα έτη είναι 199 € / έτος.

Εάν μας γνωρίζετε ήδη μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά του πακέτου.

399€

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ο κωδικός QR;

Ο κωδικός QR είναι ένας δισδιάστατος γραμμωτός κώδικας που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του '60 στην Ιαπωνία για να εξυπηρετεί κυρίως την επισήμανση προϊόντων καθώς ο κλασικός γραμμωτός κώδικας είχε περιορισμούς στην ένταση των πληροφοριών. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο γραμμικός κώδικας περιέχει μόνο οριζόντιες πληροφορίες, ενώ ο γραμμικός κώδικας QR περιέχει οριζόντιες και κάθετες πληροφορίες.

Τι μορφή πρέπει να είναι η λίστα που στέλνω;

Όποια μορφή και αν είναι, ο κατάλογος που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακό. Το ιδανικό, ωστόσο, είναι να μας στείλετε το μενού σε PDF ή τον σύνδεσμο εάν υπάρχει πουθενά δημοσιευμένο το μενού σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την προετοιμασία της λίστας μου;


Ο συνήθης χρόνος επεξεργασίας και μορφοποίησης του καταλόγου είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Αυτός ο χρόνος διαφοροποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και μετά από διαβούλευση.

Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί σας;

Συνήθως επικοινωνούμε με τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας μέσω email (hello@twodots.gr).

Ποιους τρόπους πληρωμής αποδέχεστε;

Οι συναλλαγές από πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες. Πληρωνόμαστε μέσω Paypal μόλις ολοκληρωθεί το έργο μας και έχετε λάβει όλο το υλικό σας.

Μπορώ να αλλάξω το περιεχόμενο του καταλόγου μου;

Το μενού και ο σύνδεσμος που δημιουργούμε είναι στη διάθεσή σας και είμαστε εδώ για να σας εκπαιδεύσουμε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε αν δεν θέλετε να το κάνουμε για εσάς.

Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι. Από την αρχή αποφασίζουμε μαζί τη μορφή και το ύφος του Μενού και κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω το QR μου;

Ο κωδικός QR μπορεί να εκτυπωθεί και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του καταστήματος, σε τραπέζια, στο Bar, σε επιφάνειες ως αυτοκόλλητο ή να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Χρήσιμες συμβουλές

Από την πλευρά μας, ελέγχουμε κάθε QR που κάνουμε πριν σας το στείλουμε. Συνήθως, η διαδικασία δεν λειτουργεί επειδή το κινητό που προσπαθεί να σαρώσει το QR έχει πρόβλημα με την κάμερά του ή το κινητό που προσπαθεί να σαρώσει το QR δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πολλά παλαιότερα μοντέλα κινητών (άνω των 4 ετών) δεν διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία σάρωσης στην κάμερά τους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει μία από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές για σάρωση QR που υπάρχουν στο κατάστημα εφαρμογών.

Οι γυαλιστερές επιφάνειες και η πλαστικοποίηση συχνά οδηγούν σε δυσκολίες σάρωσης και πρέπει να αποφεύγονται.

Ο χαμηλός φωτισμός συχνά οδηγεί σε δυσκολίες σάρωσης. Εξαρτάται από την κάμερα του κάθε κινητού.