fbpx
Endereço

Egnatia 154 - Tessalónica 54636

Telefone

+30 2313 098 159

Ποιοί είμαστε - TWO DOTS

Quem somos

Είμαστε μια ομάδα από έμπειρους σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων που αγαπάμε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία. Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει μια επιτυχημένη επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και υλοποίησης ιστοσελίδων σε πελάτες από διάφορες βιομηχανίες και κλάδους.

Στην TWO DOTS, δεν κατασκευάζουμε απλώς ιστοσελίδες. Δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους των πελατών μας. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε επαγγελματικές, προσοδοφόρες και λειτουργικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες που αποδίδουν τη φιλοσοφία και την ταυτότητα των επιχειρήσεων μας.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σχέση μας με τους πελάτες μας. Γι’ αυτό, είμαστε δίπλα τους από τη στιγμή που γνωρίσουμε το project τους μέχρι και μετά την ολοκλήρωσή του. Προσφέρουμε υποστήριξη, συμβουλές και εκπαίδευση για να βεβαιωθούμε ότι οι ιστοσελίδες μας λειτουργούν όπως πρέπει και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν το δυναμικό τους.

Δίνουμε αξία στη δουλειά μας. Γι’ αυτό, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνολογίες και πρακτικές για να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που είναι ασφαλείς, γρήγορες και φιλικές προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, προσαρμόζουμε τις ιστοσελίδες μας σε όλες τις συσκευές και τις ανάγκες των επισκεπτών. Τέλος, παρακολουθούμε και αναλύουμε την απόδοση και τη συμπεριφορά των ιστοσελίδων μας και βρίσκουμε τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης.

Κατανοούμε ότι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και για αυτόν τον λόγο εργαζόμαστε σκληρά για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε πελάτη μας. Είμαστε διαθέσιμοι για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στους στόχους σας.

Είμαστε η εταιρεία που θα σας βοηθήσει να φέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Είμαστε δημιουργοί ιστότοπων που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση και τη δημιουργικότητά μας.

Contacte-nos hoje para saber como podemos trabalhar em conjunto para dar vida à sua ideia.

Είστε έτοιμοι;

Vamos começar a criar sítios Web com o estilo e o conceito da sua empresa.

 

Num curto espaço de tempo, terá os seus próprios sítios Web e poderá alterar o conteúdo através de um painel de administração fácil de utilizar.

Σχόλια πελατών

Oval Bistronomy
Read More
Ιδανική Συνεργασία και αμεσότητα. Έγινε το site του καταστήματος μας, στον προβλεπόμενο χρόνο, μας πρότεινε πολύ χρήσιμα εργαλεία, όπως η online παραγγελία και το σύστημα κρατήσεων, που λειτουργούν άψογα. Το κόστος ήταν πολύ οικονομικό. Επίσης όσες φορές χρειάστηκε προσθήκη ή αναβάθμιση, υπήρξε εξαιρετική ανταπόκριση.
Lucy Hatzi
Read More
Η συνεργασία μας ήταν άψογη ! Ο επαγγελματισμός, η υψηλή αισθητική , η άριστη τεχνική κατάρτιση και η αμεσότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εκτίμησα ιδιαίτερα .
Rozina Eleni Filipidou
Read More
A minha colaboração com o George foi ideal! Consistente, amável, criativo e paciente! Recomendo-o vivamente!
Stelios Karastamatis
Read More
Θα ελεγα ότι απο τις εταιριες κατασκευης ιστοσελιδας που υπαρχουν ειναι ότι πιο τιμια εταιρια χωρίς υπερτιμημενες προσφορες ,αξιολογος ,σοβαρος γεματο ιδέες με αντιληψη πανω στο είδος! Σας προτεινω την εταιρια με κλειστα τα ματια!
Nikiforos Tsirtsonis
Read More
Πραγματικά μοναδική επικοινωνία και συνεργασία!
Maria Sahai
Read More
Η συνεργασία με τον Γιώργο είναι άψογη. Από την αρχή της κατασκευής της ιστοσελίδας η υποστήριξή του ήταν άμεση και συνεχής. Πρόθυμος να βοηθήσει και να επεξηγήσει σε οτιδήποτε χρειάζεται, πραγματικός επαγγελματίας.Πολύ γρήγορη και άψογη κατασκευή και πολύ σημαντικό οι καλύτερες τιμές χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
Preencha o formulário de contacto para receber a sua oferta.

20%

Desconto em todos os nossos pacotes
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.