Ποιοί είμαστε - Hero - TWO DOTS

Πακέτα Ιστοσελίδων

Πακέτα Ιστοσελίδων

Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική και οικονομική λύση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, τότε είστε στο σωστό μέρος. Προσφέρουμε πακέτα ιστοσελίδων, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τους στόχους σας.

Στη TWO DOTS κατανοούμε τη σημασία μιας ποιοτικής ιστοσελίδας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Γι’ αυτό παρέχουμε μια σειρά από πακέτα ιστοσελίδων που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη. Από τη δημιουργία ενός απλού, επαγγελματικού site μέχρι την ανάπτυξη μιας πολύπλοκης ιστοσελίδας e-commerce, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας.

Πακέτα Ιστοσελίδων
Start-up - TWO DOTS

Start-up

Για τους νέους επιχειρηματίες που θέλουν να δημιουργήσουν μια απλή και λειτουργική ιστοσελίδα για να προβάλλουν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο. Το πακέτο περιλαμβάνει 1-4 σελίδες, web hosting 2GB, SSL πιστοποιητικό, 5 εταιρικά email.

Οι τιμές ξεκινάνε από 499€

Economy - TWO DOTS

Economy

Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν χαμηλό budget, αλλά θέλουν να έχουν μια επαγγελματική και σύγχρονη ιστοσελίδα. Το πακέτο περιλαμβάνει 5-12 σελίδες, web hosting 5GB, SSL πιστοποιητικό, 20 εταιρικά email.

Οι τιμές ξεκινάνε από 899€

Dynamic - TWO DOTS

Dynamic

Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν μια δυναμική και πλήρως προσαρμόσιμη ιστοσελίδα. Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες σελίδες, web hosting 10GB, SSL πιστοποιητικό, απεριόριστα εταιρικά email.

Οι τιμές ξεκινάνε από 1699€

Εξατομικευμένες Λύσεις

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα των πελατών μας. 

Τα πακέτα ιστοσελίδων που προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατά περίπτωση: τη σχεδίαση και ανάπτυξη βασικής ιστοσελίδας, την ανάπτυξη e-commerce ιστοσελίδων, τη δημιουργία προσαρμοσμένων λειτουργιών και εφαρμογών, και πολλά άλλα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε την δική σας προσφορά.

20%

Έκπτωση σε όλα τα πακέτα μας
Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.